Ер Србија отворила луксузан салон на београдском аеродрому

Генерални директор Ер Србије Дане Кондић и градоначелник Београда Синиша Мали отворили су данас премијум салон те компаније на београдском аеророму

 Никола Тесла и поручили да је то још један доказ да је српска авиокомпанија најбоља у региону и једна од водећих у Европи.
На свечаном отварању је истакнуто да је то први премијум, луксузни салон Ер Србије и први такав салон у нашој земљи, односно на београдском аеродорму, који ће користити путници Ер Србије у бизнис класи.

Мали је том приликом истакао да је Ер Србија ове године повећала приходе за 20 одсто, а број путника за 30 одсто, као и да је та компанија од Јата који је био губиташ, сада постала највећа и најбоља компанија у региону.
Мали, који је и председник Надзорног одбора Ер Србије, је рекао да је такав невероватан успех постигнут за мање од две године с обзиром да је компанија у 2013. години имала губитке од 73 милиона евра, а да је већ у 2014. години остварила профит од 2,7 милиона евра.
Прерма његовимр речима, ове године запослила 239 младих радника.

"До краја године биће уведен вај фај интернет у свим авионима", рекао је Мали.
 Он је поручио да ће Ер Србија одржати своју позицију и да нас, како је рекао нико неће стићи, као и да је наша авиокомпанија подигла лествицу по питању стандарда авиосаобраћаја у региону.
Кондцих је казао да су многи пре две године мислили да је то само прича и да нису веровали да ће бити остварени такви резултати који се сада виде.
"На добром смо путу да остваримо профит другу годину заредом", рекао је Кондић, додајући да је у претходне две гдоине отворено више од 600 нових радних места.

Он је поручио да је Ер Србија поставила стандарде када је реч о реализацији пројеката и да је Србија када је реч о инвестицијама, земља великих могућности.
Кондић је казао да ће ускоро бити уведен интернет и мобилне везе и да ће путници Ер Србије уз помоћ специјалне апликације моћи да користе интернет и разговарају мобилним телефоном.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести