Из  Новог Сада “Делфи” тражи раднике у  Кули, Мошорину...

Компанија “ Делфи” у Србији запошљава више од 3.000 радника, а до краја ове године планира да  у Новом Саду запосли више стотина људи из овог града  и околних општина удаљених до 50 километара, па ће тако током новембра  бити понуђени послови радницима у Бачкој Паланци, Зрењанину, Србобрану, Врбасу, Кули, Тителу и  Мошорину.
1
Фото: Dnevnik.rs

Заинтересовани не морају бити незапослени са евиденције НСЗ, већ у обзир долазе и кандидати који желе промену посла и који су спремни да раде у Новом Саду. Као један од највећих добављача у аутомобилској индустрији, “Делфи” компанија у Новом Саду производи електричне инсталације за путничка возила различитих произвођача аутомобила широм Европе. Фабрика је посвећења одржавању чистог, безбедног и ефикасног радног окружења које нуди каријерне могућности за људе свих образовних нивоа.


Словенци запошљавају Браваре из Србије

Национална служба за запошљавање објавила је оглас да “Стакларна Храсник” доо, Словенија тражи 10 машинских техничара-бравара из Србије. Траже се радници на пословима производње стаклених производа, а кандидати морају имати најмање три године радног искуства у струци. Од посебних знања и вештина тражи се познавање и управљање на машинама ИС Емхарт –производња машина у стаклари, а пожељно је и основно познавање рада на рачунару. Радни однос заснива се на годину дана уз пробни рад од три месеца, са могућношћу запослења на неодређено време.

        Висина нето зараде за браваре је 750 евра, уз напомену да је реч о почетној плати, затим исплата регреса једном годишње у висини од око 600 евра, плус Божићна финансијска награда, послодавац пружа помоћ у налажењу смештаја али трошкове плаћају сами радници. Реч је о раду у сменама, као и ноћни рад. Конкурс је отворен до 20.новембра


 Компанији су потребни радници на различитим позицијама: оператери на монтажи и сечењу – производни радници, магационери и мајстори у одржавању, али и инжењери и стручњаци за финансије, људске ресурсе, логистику и квалитет. У зависности од позиције у обзир долазе  и радници без радног искуства. Наводи се да је за позицију оператера у производњи довољна само завршена основна школа. Или, инжењерски техничар може да започне каријеру без претходног радног искуства, али са техничким знањем са факултета.

Заинтересовани не морају бити незапослени са евиденције НСЗ, већ у обзир долазе и кандидати који желе промену посла и који су спремни да раде у Новом Сад

Како би до краја године компанија “Делфи” у Новом Саду обезбедила потребне раднике током овог месеца у неколико општина  одржавају се “ Отворена врата”. Тако су “ Отворена врата” понедељком у Новом Саду и Зрењанину, уторком у Бачкој Паланци, средом у Србобрану, четвртком у Тителу и Мошорину, уторком и петком у Врбасу и петком у Кули.  На “Отвореним вратима” заинтересовани ће добиијати све информације о фирми , а моћи ће да остану и на интервју за посао. Повратну информацију о исходу интервјуа добиће у року од 15 дана.

Љ.Малешевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести