МОБИ БАНКА УВОДИ ДИГИТАЛНЕ НОВЧАНИКЕ: Google pay први у низу

Клијентима Моби Банке који користе Мастерцард картице и Андроид мобилне уређаје од данас је довољан само телефон или паметни сат када се нађу испред ПОС терминала.
3
Фото: Promo

Са uvođenjem Google Pay услуге за мобилна плаћања, безготовинска плаћања у Моби Банци постала су још једноставнија, безбеднија и бржа.

Активација ове услуге одвија се у само пар корака: потребно је преузети Гоогле Wаллет апликацију из Плаy продавнице, и додати Mastercard дебитну или кредитну картицу Моби Банке било ручним укуцавањем потребних података или фотографисањем картице. Да би плаћање било извршено, довољно је откључати уређај на коме је инсталиран Google Wallet и прислонити га на ПОС терминал, без уношења ПИН-а или отварања апликације. Ова услуга је доступна на свим продајним местима у Србији која подржавају бесконтактно плаћање.

“Наша мисија је да корисницима пружимо најбоље од дигиталног банкарства, што је данас незамисливо без Google Pay услуге. Посвећено радимо на иновацијама, а Google Pay је само прва у низу нових услуга које ћемо увести у најкраћем предстојећем року, како би сви наши корисници имали могућност да уживају у још доступнијем и бржем банкарству”, изјавио је Александар Богдановић, председник Извршног одбора Моби Банке.

Поред једноставности и брзине, Google Pay доноси и потпуну заштиту корисника приликом плаћања. Подаци се токенизују, а сваки токен је јединствен за сваки појединачни уређај и није га могуће повезати са реалним подацима на картици. На овај начин, преваре и злоупотребе су онемогућене.

Уколико вам је потребна помоћ приликом активирања услуге, можете позвати Контакт центар Моби Банке на 063/9005, или искористити опцију за чет са оператером у оквиру web апликације.

(Промо)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести