Ал Дахра уложила до сада 85 милиона евра у Србији

БЕОГРАД: Ал Дахра, која је купила имовину некадашњег Пољопривредног комбината Београд (ПКБ), у прве три године пословања у Србији инвестирала је 60 милиона евра и ове године уложила додатних око 25 милиона евра у модернизацију производње, развој инфраструктуре и куповину нових машина, објавила је данас компанија.
Shutterstock.com/ Amnaj Khetsamtip, ilustracija
Фото: Shutterstock.com/ Amnaj Khetsamtip, ilustracija

Из компаније истичу да и у наредној години планирају капиталне инвестиције.

"Упркос неповољним условима и незапамћеној суши која је утицала на сва пољопривредна добра у земљи, успели смо да остваримо веома добре приносе", рекао је генерални директор компаније Ал Дахра Србија Душан Радичевић и додао да је то резултат стратешког планирања и употребе паметних технологија.

Ал Дахра је међународна корпорација специјализована за агробизнис и иновативна прехрамбена решења, а компанија у Србији наводи је своје запослене наградила додатним бонусима у знак захвалности на изузетној пожртвованости и вредном раду.

Како је саопштено, први бонус у износу од једне половине плате биће исплаћен у новембру, док ће друга половина бити додељена запосленима у јануару 2023, тако да ће у наредна три месеца сви запослени компаније Ал Дахра Србија добити укупан бонус у висини једне месечне плате.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести