Бесплатан кол-центар Покрајинског секретаријата за привреду и туризам

НОВИ САД: У Покрајинској влади је свечано уручен бесплатан телефонски број Покрајинском секретаријату за привреду и туризам, у оквиру услуге под називом ,,Бесплатан позив“, која се пружа путем јавне телефонске мреже Телекома Србија уз употребу броја из Плана нумерације (800).
k
Фото: vojvodina.gov.rs

Тиме је установљен контакт-центар бесплатан за кориснике средстава по конкурсима Секретаријата из области привреде, предузетништва, туризма, рада и запошљавања.

Покрајинском секретару др Ненаду Иванишевићу број је уручила директорка Сектора за продају државној управи и јавним предузећима у Телекому Србија Јелена Петровић, што означава почетак сарадње, а самим корисницима доноси виши степен информисаности, као и доступности и транспарентности у раду Секретаријата.

Иванишевић истиче да је замисао на којој почива овај пројекат да сви субјекти који послују у доменима привреде и туризма, као и у оквиру сектора запошљавања, имају на располагању број телефона који могу позвати потпуно бесплатно, те добити све информације везане не само за конкурсе, већ и за све друге области из надлежности Секретаријата.

Позивам привреднике да користе управо тај контакт-центар, јер је он формиран за њих. Идеја је да Секретаријат буде максимално транспарентан, а за наредни период планира се и апликација у оквиру које ће се интерактивно моћи учествовати на конкурсима, додао је покрајински секретар.

Јелена Петровић је нагласила да доделом овог броја почиње реализација новог пројекта са Секретаријатом.

Телеком Србија је често посредник у реализацији пројеката државне управе и драго нам је што можемо да побољшамо њену сарадњу са локалним привредним субјектима. У овом случају се ради о отварању новог контакт-центра који ће поспешити рад Секретаријата, као и малих привредних субјеката који ће конкурисати за његове пројекте, истакла је Петровићева.

Све релевантне информације у вези са конкурсима које Секретаријат планира да објави почетком марта, као и током целе године, биће доступне, поред веб-сајта и имејла Секретаријата, и путем бесплатног контакт-центра (0800 021 027), који ће бити активан од понедељка, 1. марта, а који ће бити посебно истакнут у оквиру текстова јавних позива.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести