ЧУДО НА ТРЖИШТУ НЕКРЕТНИНА Квадрат у овом граду у јужном Банату са 1.300 скочио на 2000 евра, до јуче га сви заобилазили

Цене квадратног метра достигле су нове висине.
s
Фото: Youtube printscreen/ MP Studio

 У Панчеву, малом војвођанском граду, продаје се стан по цени од 2.000 евра по квадратном метру, али скроз опремљен најквалитетнијим намештајем. И то не би било тако чудно, да тако висока цена квадрата досад није била резервисана за Београд, Нови Сад..., а и да није Панчево годинама иза нас било непожељно због загађења.

Можда ова цена не би била толико изненађујућа и шокантна да се до сада станови у овом граду нису продавали по значајно нижој цени. Квадратни метар новоградње је до скоро коштао 1.300, 1.400, 1.500 евра а такозвани лукс станови могли су да се нађу по максималној цени од 1.700 евра.

Овај стан, који се купцу нуди за невероватних 234,000, евра налази се веома у близини центра града и тераса му гледа на ливаду. Налази се на последњем спрату нове зграде, двострано је оријентисан и комплетно опремљен.

Интересантно је да у Панчеву квадрат само скаче. Град, истина, јесте миран и идиличан за подизање деце, Београд је у близини, људи су топли и окренути једни другима. Ту је и река Тамиш...

(Телеграф Бизнис)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести