ДДОР осигурање покренуло акцију урбаног пошумљавања

БЕОГРАД: Настојањем да средину у којој послује учини што бољом за живот и рад својих суграђана, компанија ДДОР осигурање покренула је акцију „За шуму у твом крају“ са циљем стварања урбаних оаза које ће позитивно утицати на ефекте емисије штетних гасова, али и на дугорочно унапређење животне средине и услова живота у градовима Србије.
d
Фото: ddor.co.rs

Акција ће обухватити период од почетка маја до краја септембра 2022. године и подразумева одвајање средстава од сваке уговорене еко-полисе за садњу стотина стабала на јесен ове године. Уговарањем еко-каско или еко-Моја кућица осигурања, клијенти ће директно допринети томе колико ће стабала обогатити различите градове Србије. Прва прилика за то биће већ на манифестацији DDOR ECO BG CAR SHOW VII на којем ће сви заинтересовани моћи да добију све информације о овој акцији, понуди каско осигурања за стандардна, као и за хибридна и електрична возила, али и да учествују у такмичењима и да знањем и вештином освоје вредне награде.

У свом говору на отварању манифестације, председник Извршног одбора ДДОР осигурања Франческо Маши је рекао:

„Желео бих да се захвалим и честитам организаторима овог издања Сајма аутомобила у Београду, јер су успели да организују овако значајан догађај за читаву земљу, аутомобилску индустрију, све учеснике на тржишту попут ДДОР-а и на крају град Београда, упркос свим изазовима и ДДОР осигурање је по девети пут генерални спонзор ове манифестације. Поносан сам, као представник ове финансијске институције укорењене на српском тржишту и снажно повезане са аутомобилском индустријом својом лидерском позицијом у сегменту осигурања моторних возила и препознатљивим знањем, трудом, страшћу и посвећеношћу у пружању подршке заједници и клијентима“. Осврћући се на тему овогодишњег Сајма господин Маши је додао: „У потпуности делимо вредности организатора ове манифестације, као део Унипол групе, водеће европске финансијске групације, такође смо снажно посвећени заштити животне средине и борби против климатских промена које имају огроман утицај на неповољне временске прилике и природне катастрофе. Овогодишње издање Сајма аутомобила у Београду фокусира се на бригу о животној средини, која у комбинацији са мобилношћу представља један од циљева одрживог развоја и ДДОР-а и наше Унипол Групе, а то је стварање одрживих градова и заједница. Због тога је наша намера да, као одговорни део заједнице, допринесемо пројектом „За шуму у вашем комшилуку“ у циљу побољшања услова живота и рада садњом дрвећа у урбаним срединама“.

Фото: ddor.co.rs

Након отварања, делегација коју је предводио председник Републике Србије, господин Александар Вучић посетила је и штанд ДДОР осигурања. Председник се захвалио господину Машију и ДДОР осигурању на подршци у организацији Сајма аутомобила и пожелео пуно успеха у раду како на управо отвореној манифестацији тако и у заштити живота и имовине грађана Србије.

Компанија ДДОР осигурање, генерални спонзор манифестације DDOR ECO BG CAR SHOW VII биће присутна на уобичајеном месту у Хали 1 Београдског сајма и за све посетиоце је припремила интересантне активације у којима ће награђивати све оне који успешно савладају ДДОР ЕКО КВИЗ. Такође, за све посетиоце који се пријаве да непосредно буду део акције садње дрвећа баш у њиховом граду, ДДОР ће наградити посебним промо кодовима са попустом за он-лине уговарање осигурања. Уз ове активности, компанија је припремила и бројна изненађења у сарадњи са својим дугогодишњим партнерима за посетиоце њиховог штанда. Након сајма, сви грађани Србије биће у прилици да гласањем на адреси ддор.рс/еко одреде градове у којима ће се садити урбана шума.

Да подсетимо, ДДОР осигурање годинама улаже у промовисање и едукацију свих учесника о безбедности у саобраћају и у последњих десет година уложило је више од 3 милиона евра како би хиљаде возача савладало тренинге НАВАК – Националне возачке академије. И ове године у сарадњи са овом институцијом припремљени су тренинзи на самом Сајму аутомобила, али и наградни тренинзи за оне који уговоре каско осигурање за своје хибридно или електрично возило.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести