Доспева друга рата пореза на имовину

Друга рата за уплату годишњег пореза на имовину за 2022. годину доспева 16. маја, а тим поводом чланица Градског већа за буџет, финансије и инвестиције Адријана Месаровић обавештава обвезнике - физичка лица, предузетнике и правна лица да благовремено измире своје обавезе.
novac plata
Фото: Tanjug (M. Jelesijević, ilustracija)

- Редовним и благовременим измиривањем пореза обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења уплата, а истовремено таквим одговорним односом према законским роковима за плаћање пореза, заједно доприносимо бржем и квалитетнијем развоју нашег Града – рекла је чланица Градског већа за буџет, финансије и инвестиције Адријана Месаровић и скренула пажњу грађанима да је уз решења којима је утврђена обавеза пореза на имовину за 2022. годину достављена и инструкција за уплату, односно уплатнице, како би се пореским обвезницима олакшао начин измирења пореске обавезе.

Све потребне информације, савете и стање на рачуну пореза на имовину за физичка лица од Градске пореске управе као сервиса у служби грађана и саветодавног органа, могу се добити на шалтер сали Градске пореске управе на адреси Војвођанских бригада 24-26 за коју је омогућено електронско заказивање термина, на шалтер месту ГПУ у просторијама ЈКП  „Информатика“ на адреси Булевар Слободана Јовановића 15, као и на Инфо пулту Градске пореске управе у ТЦ Променада. Грађани информације могу добити и путем телефона на следеће бројеве 021/6616 – 114 (дежурни инспектор за физичка лица), 021/4871 – 751 и 021/4871 – 707.

EUR/RSD 117.4437
Најновије вести