Дробњак: Шест милијарди динара за 585 км локалних путева

АЛЕКСИНАЦ: У прошлој години издвојено је шест милијарди динара за изградњу укупно 585 километара локалних путева у градовима и општинама у Србији, каже директор Путева Србије Зоран Дробњак.
prilazni putevi 2
Фото: Дневник (С. Шушњевић)

После обилска фабрике пијаће воде у Алексинцу са потпредседницом Владе и министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зораном Михајловић, Дробњак је на питање новинара о улагањима у путеве у Алексинцу рекао да је у прошлој години урађено осам километара пута од Алексинаца до Сокобање.

Као и ове године, још више ћемо идуће године помоћи локланој самоуправи не само Алексинца него и свим градовима и општинама у изградњи локалних путева и брзих саобраћајница, рекао је Дробњак.

На питање да ли ће Сокобања добити излаз на ауто-пут, Дробњак је рекао да је више пута објашњавао да не може излазак на ауто-пут да буде на сваких 15 километара из безбебносних разлога.

Близу је излаз Сокобање преко Алексинца на ауто-пут. То је кратка релација, рекао је Дробњак и навео да од Сокобање нема ни 20 километара до укључења на ауто-пут.

Sara
18.06.2020 • 08:14
Sokobanja je turističko mesto i treba da ima svoj izlazak na autoput iz pravca Beograda! A, i vreme ja da se putevi oko Sokobanje srede! Sam ulaz u Sokobanju takođe! Sokobanja je dobar potencijal!
EUR/RSD 117.5780
Најновије вести