Ер Франс обнавља лет Београд - Париз 16. маја

БЕОГРАД: Ер Франс ће лет на релацији Београд -Париз обновити 16. маја и у почетку повезивати Београд и париски аеродром Шарл де Гол три пута недељно, а у врхунцу летње сезоне, од 5. јула до 29. августа, број летова биће повећан на пет пута недељно, саопштила је данас та авиокомпанија.
pariz pixabay
Фото: pixabay.com

Како би испратио очекивани постепени опоравак туризма током летњег периода, Ер Франс повећава број летова и у своју мрежу летова уводи нове дестинације у Европи, Северној Африци и Француској, па ће током летње сезоне летети на 80 сезонских авиолинија, од којих су 22 нове.

Са париских аеродрома Шарл де Гол и Париз-Орли, као и са аеродрома у Марсеју и Ници, уводи се 14 нових летова до Тангера и Агадира (Мароко), Монастира (Тунис), Валете (Малта), Лас Палмаса (Канарска острва, Шпанија), Крфа и Родоса (Грчка), Барија и Катаније (Италија), до Ибице (Шпанија), Алжира (Алжир), Лондона (Велика Британија) и Туниса (Тунис) .

Ред летења се константно ажурира у складу са здравственом ситуацијом, која може довести до путних ограничења, отказивања летова и промена у мрежи летова.

Како је наведено, за све авиокарте купљене за летове до 31. децембра 2021, резервације се могу мењати или се може добити повраћај новца.

Путници могу да бесплатно промене своју резевацију из било ког разлога, добију вредносни ваучер уколико одустану од лета или потпуни повраћај новца уколико је лет отказан.

Пошто многе земље захтевају од путника да имају негативан резултат теста на KОВИД-19, Sky Team алијанса, чији је Ер Франс један од оснивача, развила је интерактивну мапу одобрених центара за тестирање на коронавирус, која је доступна на сајту airfrance.com и редовно се ажурира.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести