Ер Србија обнавља летове између Србије и Шпаније

БЕОГРАД: Ер Србија ће од 4. јула поново успоставити летове из Београда ка Барселони и на тај начин повезати Србију и Шпанију, по први пут после једногодишњег прекида.
er srbija avion
Фото: Youtube Printscreen

Планирано је да се летови до популарне метрополе на Средоземном мору обављају два пута недељно, четвртком и недељом, а како је саопштила Ер Србија, авио-карте су већ у продаји.

Српска национална авио-компанија је летове до Барселоне покренула у јуну 2019. године, настављајући традицију свог претходника ЈАТ-а који је до познатог туристичког одредишта у Шпанији саобраћао до 1998. године.

"Радује нас што обнављамо директну ваздушну везу са Барселоном, дестинацијом која је изузетно популарна међу нашим путницима, како за пословна, тако и за туристичка путовања. Остајемо фокусирани на сваку прилику која се укаже на тржишту, како бисмо наставили са добрим резултатима и путницима понудили што већи избор дестинација током сезоне одмора", изјавио је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Јиржи Марек.

Ред летења на овој рути креиран је тако да пружа погодне конекције са бројним градовима из мреже Ер Србије, као што су Атина, Букурешт, Истанбул, Ларнака, Подгорица, Сарајево, Скопље, Солун, Тирана и Тиват, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести