Ер Србија продужила промотивну акцију за 35 дестинација

БЕОГРАД: Највећа промотивна акција Ер Србије, којом је понуђено 250.000 карата по најповољнијим условима, биће продужена још седам дана, до 21. септембра.
er srbija
Фото: Air Serbia

Одлука о продужетку акције донета је на основу предлога путника, али и повратних информација добијених од агената који су обавестили компанију да имају велико интересовање и да не могу да обраде све захтеве својих клијената, саопштио је национални авиопревозник.

Промотивна понуда седишта обухвата 35 дестинација на које српска национална авиокомпанија лети са свог матичног аеродрома у Београду.

Наставак промотивне акције биће обележен и посебном акцијом у тржном центру Делта сити у Београду, где ће малишани, али и њихови родитељи, бити у прилици да се такмиче и освоје вредне авиокарте које су за ту намену припремљене.

Путници имају јединствену прилику да по веома повољним ценама од 1. новембра до 31. марта 2020. године стигну до већине дестинација до којих национална авиокомпанија лети из Београда.

Путовање могу кројити по сопственој мери куповином повратне или карте у једном правцу, у стандард и лигхт тарифама, односно са и без пртљага.

"Желели смо да изађемо у сусрет свима који током претходних седам дана нису успели да купе повољне карте. Велико интересовање је потврда да је акција реализована у правом тренутку и да путници, али и компанија могу да буду јако задовољни. Још једном се показало са коликим нестрпљењем тржиште очекује акције тог типа и радује нас што смо у прилици да увек понудимо више", рекао је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Јиржи Марек.

Куповина авиокарата, у оквиру специјалне промотивне понуде, могућа је преко интернет сајта аирсербиа.цом, позивањем бесплатног броја Контакт центра 0800 111 528 за позиве из фиксне мреже у Србији односно +381 11 311 21 23 за позиве са мобилних мрежа и из иностранства.

Такође, путем овлашћених туристичких агената или у београдским пословницама Ер Србије које се налазе на аеродрому Никола Тесла, Булевару Краља Александра 17 и у Улици Јурија Гагарина 12.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести