КОМПАНИЈИ ДЕЛЕЗ УРУЧЕНО ПРИЗНАЊЕ за изврсност у управљању људским ресурсима МАКСИ ПОТВРДИО да је „Послодавац партнер“

БЕОГРАД: Другу годину заредом, компанија Делез Србија награђена је сертификатом „Послодавац партнер“ за изврсност у управљању људским ресурсима. Ово признање, које додељује консултантска кућа SELECTIO, резултат је успешног испуњавања високих критеријума пракси у људским ресурсима које потврђују посвећеност компаније задовољству запослених и креирању квалитетних и подстицајних услова рада.
п
Фото: Промо

Престижно признање „Послодавац партнер“ одраз је примене највиших стандарда Делез Србије у области управљања запосленима и обезбеђивањапрограма бенефита који позитивно утичу на њихово задовољство. Опсежне анализе независног тимастручњака показале су изврсне резултатекомпаније, која је највише оцене добила укатегоријама „Укљученост запослених и инспирација“ и „Трансформација и раст“, са посебним истицањем добре пословне праксе када је у питању брига о запосленима.

„Пажљиво смо слушали наше колеге и колегинице када смо креирали пакет погодности за запослене. Уз финансијска улагања попут континуираних инвестиција у повећање зарада за све наше колеге у продаји, повећали смо дане одмора на минимум 26 дана годишње како бисмо обезбедили још бољи баланс између приватног и пословног живота“, рекао је Марко Бабић, члан Извршног одбора и потпредседник за људске ресурсе и организациони развој Делез Србије. Бабић је истакао да, како би обезбедила сигурност посла, компанија новозапосленима од првог дана запослења обезбеђује уговор за стално уз пробни рад, као и да посебну пажњу посвећује даљем оснаживању запослених кроз сталне прилике за усавршавање.

Фото: Промо

Уз обезбеђивање најсавременије опреме и унапређивање процеса рада како би осигурала што једноставније обављање посла, захваљујући различитим едукацијама и програмима за развој у последњих годину дана омогућено је напредовањеза више од 1.100 колега.

Делез Србија поносни је добитник и награде „Најинклузивнији послодавац 2023“ коју додељују Форум за одговорно пословање и Смарт колектив. Награда за изузетност у спровођењу пракси различитости, равноправности и инклузије истакла је компанију као лидера у овим областима, потврђујући њену посвећеност препознавању и интегрисању принципа инклузије и различитости у све аспекте свакодневног пословања.

Више о актуелним конкурсима можете сазнати на сајту за каријеру компаније: Отворене Позиције | Ahold Delhaize Serbia.

ПРОМО

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести