МАЛИ ТВРДИ: Са производима "Боља цена" уштедео сам више од 1.000 динара

БЕОГРАД: Министар финансија Синиша Мали обишао је јутрос један маркет и куповином производа са ознаком "Боља цена", како је истакао, уштедео више од 1.000 динара.
Bolja cena/Instagram profil Tomislav Momirovic
Фото: Инстаграм профил Томислав Момировић

Од данас још 16 артикала је доступно грађанима по сниженој цени, а министар је осим куповине утврдио да се производи заиста налазе на полицама односно да су доступни и јасно обележени.

"Дошао сам овде у маркет Персу на Дорћолу да видим да ли су снижења урађена, који су то производи, да ли их има и на крају крајева да видимо колико може грађанин Србије да уштеди с обзиром на та снижења. Када сам сабрао и купио свих ових 16 производа укупан рачун износио је 1.493 динара,а да нема снижења овај рачун био би 2.644 динара", рекао је Мали за Танјуг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Mali, PhD, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

Разлика је, додаје министар, очигледна и то јасно показује резултате напора Владе Србије и председника у борби за бољи животни стандард свих грађана Србије.

"Производ по производ, категорију по категорију уз повећање плата и пензија, желимо да допринесемо бољем животу грађана Србије и да се на овакав начин изборимо са инфлацијом", рекао је министар.

Мали је нагласио да је добро то што инфлација полако пада те да ће до децембра износити осам одсто, и доћи наредне године до просека од 4,9 одсто.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести