Модернизована централна зона на Београдском аеродрому

БЕОГРАД: На београдском аеродрому "Никола Тесла" завршени су радови на преуређењу и модернизацији целокупне централне зоне за боравак путника пре укрцавања на лет, а вредност улагања износи више од два милиона евра.
aerodrom nikola tesla
Фото: Tanjug (F. Krainčanić, arhiva)

Радови су изведени у сарадњи са компанијом Дуфрy, највећим закупцем на аеродрому "Никола Тесла", саопштио је аеродром.

"Нова зона у коју се улази одмах након пасошке контроле, обухвата проширени и модернизовани фри шоп, затим тзв. Теслин трг у оквиру кога су путницима на располагању нова зона за одмор, нови ресторан и кафе бар, гејминг зона, као и нови простор за родитеље и децу код гејтова А5 и А6", кажу на аеродрому.

Такође, наводе да у централној зони путници могу приступити бесплатном и неограниченом бежичном интернету за личне и пословне сврхе, што је стандард за све аеродроме у оквиру VINCI Aerports групе.

Истичу да је ентеријер ове зоне опремљен савременом расветом и модерним намештајем, као и новим подним облогама.

Подсећају са београдског аеродрома да је реконструкција ове зоне трајала пет месеци, а радови су се обављали паралелно са великим радовима на модернизацији и проширењу капацитета аеродрома, који представљају суштински део пројекта концесије, строго водећи рачуна да се не омета ток путника.

Међународни савет аеродрома (АЦИ) недавно је београдском аеродрому Никола Тесла доделио Здравствену акредитацију за аеродроме, након детаљне процене спроведених превентивних и санитарних мера које се веома темељно примењују у циљу сузбијања пандемије ковида 19.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести