Продаја имовине Сонта-промета

НОВИ САД: Трговачко предузеће на велико и мало „Сонта-промет” ДП из Сонте је, решењем стечајног судије Привредног суда у Сомбору, у стечају од 2011. године.
licitacija
Фото: Dnevnik (arhiva)

Агенција за лиценцирање стечајних управника огласила је продају целокупне непокретне и покретне имовине тог предузећа за 24. јун у Центру за стечај Одељења АЛСУ у Новом Саду.

Целокупна имовина тог трговинског предузећа подељена је у три целине. Прва, која је на продаји други пут, има почетну цену од 3.340.850 динара, а у њој је пословни простор, и то десет и више просторија за које није утврђена делатност, површине 273 квадратна метра. Уз то продаје се и опрема продавнице.

У другој целини, први пут је оглашена продаја објекта трговине, односно продавница мешовите робе у Сонти и опрема која је у њој. Она има и магацин и санитарни чвор, а површина је 69 квадратних метара. Почетна цена је 868.110 динара.

Самопослуга у Сонти, као трећа целина, коју чине пет просторија површине 105 квадратних метара, као и опрема у њој, имају почетну цену 1.126.350 динара.

Љ. М.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести