У Ђурђеву траже 200 производних радника

Компанија „ИГБ Аутомотив Инђија”, једна од најзначајнији гринфилд инвестиција у Србији, основана од немачке компаније И. Г. „Бауерин”, покушаће да у суботу, 1. децембра, у Ђурђеву нађе 200 нових радника.
д
Фото: Dnevnik.rs

Због проширења производних капацитета, али и великог интересовања за заснивање радног односа, компанија је расписала конкурс за пријем 200 нових радника у производном погону у Инђији, и спремна је да заинтересованим кандидатима из Ђурђева организује превоз до радног места. Тим поводом ће 1. децембра од 10 до 12 часова у месној заједници Ђурђево организовати „Дан каријере”, на којем ће сви заинтересовани моћи да се информишу и конкуришу на неку од понуђених радних позиција.

Компанија, која од 2007. године ради у Инђији, бави се производњом грејача за аутомобилска седишта и за волане, сензора за заузеће седишта аутомобила, каблова за грејаче седишта и електричних контролних једница. Запошљава више од 2.300 раника и производи више од 30.000.000 грејача годишње за реномиране компаније из ауто-индустрије, попут „Мерцедеса”, „Шкоде”, „Опела”, „Нисана”, „Аудија”, БМВ-а и других.

Брига о запосленима, као и члановима њихових породица, стратешки је циљ компаније и на томе инститира од оснивања, а то ће јој бити циљ и у будућности.

Љ. М.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести