Univerexport у Променади добитник светски познатог признања за дизајн ентеријера

Univerexport у Променади добитник је светски познатог признања у свету дизајна - iF DESIGN за 2024. годину. Ову престижну титулу сваке године додељује најстарија независна дизајнерска организација на свету iFInternational Forum DesignGmbH са седиштем у Ханоферу.
а
Фото: Промо

 

Ово престижно признање објекат Univerexport  Променада освојио је у категорији ентеријерипродавница са укупно 132 гласа стручног жирија из целог света. За ово такмичење пристигло је близу 11.000 пријава из више од 70 земаља, што ово признање чини још већим, с обзиром на конкуренцију.

Према речима представника жирија Univerexport Променада се беспрекорно интегрише у ентеријер тржног центра, привлачећи млађу и захтевнију клијентелу. Такође, према њиховим речима,продавница нуди разноврсни асортиман софистицираних производа, укључујући и опције попут сира, месаре, пекаре, деликатеса, и друго.

Дизајн простора обухвата посебне елементе, попут дрвеног кутка за вино, штанда за промоције са импровизованом кухињом и рибарнице.

 

Фото: Промо

Univerexport Променада се простире на преко 2.500 квадрата, посебно уређеног ентеријера, са јединственом понудом и асортиманом од преко 20.000 артикала. Поред невероватног избора који нуде рибарница, месара, гастро, посластичарско и одељење свежег воћа и поврћа, овај објекат има и цвећару са свежим, резаним цвећем и цветним аранжманима. Пића, колачи, козметика, органски и еко производи, кондитори – сваки производ на сваком одељењу Univerexport објекта у Променади је пажљиво биран, а све у циљу пружања искуства незаборавне куповине нашим потрошачима.

За ово иновативно решење дизајна ентеријера заслужно је друштво за пројектовање, инжењеринг и консалтинг DBA.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести