Успостављена сарадња Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Тржног центра Променада

У службеним просторијама Тржног центра Променада у Новом Саду данас је потписан споразум о сарадњи између Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и ТЦ Променада, који подразумева многобројне активности и сарадњу на пољу промоције и афирмације активности Секретаријата, превасходно у области промовисања туристичких делатности и манифестација, као и рада туристичких организација на територији АП Војводине.
promenada
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Тим поводом одржана је конференција за медије чији су учесници били покрајински секретар, др Ненад Иванишевић, и менаџер Променаде, Борис Стевовић. Они су се усагласили око даљих корака у сарадњи, те најавили заједничке промотивне активности, сходно самом календару догађаја који ће ускоро бити утврђен.

,,Секретаријат увек сарађује са најбољима, а Променада то и јесте. Наша идеја је да 15.000 и више посетилаца који дневно посете овај тржни центар, буду упознати са оним што Секретаријат ради. Од почетка наредне године желимо да све наше активности и све манифестације одржимо управо у Променади", рекао је Иванишевић.

Стевовић је истакао да Променада, као друштвено одговорна компанија увек настоји да на прави начин подржи све релевантне градске и покрајинске институције, те да је менаџмент упознат са свим што Секретаријат ради, те да је управо то разлог потписивања споразума за који се нада да ће дуго трајати.

Циљ сарадње је усмерен ка заједничким организационим активностима у оквиру манифестација и афирмативних догађаја Секретаријата, а споразумом је утврђена улога ТЦ Променада у смислу да обезбеди простор за потребе тих активности, као и сам рекламни простор, брошуре и остали штампан промотивни материјал, којим би се остварила синергија у креирању визуелне представке сваког догађаја понаособ.

На тај начин, дугорочно гледано, Променада, као пријатељ и партнер Секретаријата, постаје ,,добар домаћин" промоције туризма у читавој Војводини, а у режији стручног тима Секретаријата.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести