Узми рачун и победи - други круг почиње 23. јануара

БЕОГРАД:  Још шест станова у Београду и 30 аутомобила Фијат 500 Л очекују грађане који узимају фискалне рачуне при свакој куповини, јер 23. јануара стартује други круг наградне игре “Узми рачун и победи 2020”.
Uzmi račun i pobedi Foto:Uzmi račun i pobedi
Фото: Узми рачун и победи Фото:Узми рачун и победи

Шест извлачења биће организовано у стандардном термину, суботом од 17.55 часова, уз директан пренос на првом програму РТС-а.

Све учеснике наградне игре, чији је циљ јачање свести о значају борбе против сиве економије, очекују вредне награде, саопштено је данас из Владе Србије.

Тако ће, почев од 23. јануара до 27. фебруара, у сваком извлачењу бити додељено по пет аутомобила Фијат 500 Л и по један стан у Београду.

У првих пет емисија најсрећнији учесници постаће власници стана у насељу Земунске капије, док ће 27. фебруара бити додељен стан у Београду на води.

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа Налед, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте односно на страни на којој се отвара, неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати “Узми рачун и победи 2020”.

Пут до базена у студију наћи ће све коверте на којима се недвосмислено види да су адресиране за наградну игру.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије, а слање коверата је бесплатно, а све коверте редовно се мешају и све коверте послате у првом кругу и даље се налазе у студију и конкуришу за вредне награде.

Влада Србије подсећа да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште, али апелује на грађане да коверте спакују и адресују код куће и довољно је да правилно попуњене коверте убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри могу се пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању је и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs.

EUR/RSD 117.5753
Најновије вести