Вучић: Нових 50 хибридних возила и посао за још 100 људи

БЕОГРАД: Председник Удружења грађана CarGo Александар Вучић представио је 50 нових хибрида Toyota Camry, који су од данас део CarGo флоте, а захваљујући којима је директно запослено 100 људи.
t
Фото: Tanjug/CarGo (Andrej Nihil)

Поред тога, у циљу ублажавања економских последица корона вируса, CarGo систем је додатно у претходних седам дана упослио још 150 људи, чиме је укупан број новоотворених радних места 250.

Недељу дана након завршетка ванредног стања испуњавамо обећано. Мисија нашег удружења је да спаја људе и пружа помоћ, изјавио је Вучић.

Како је саопштио CarGo, Вучић је истакао да се готово 3.000 људи јавило за сарадњу и да ће CarGo дати све од себе да се у фазама свима њима омогући партнерство.

Наше пословање оличено је у једној реченици - партнерством до посла. Зато ће ускоро бити упослено још 250 људи преко новог сервиса нашег удружења - CarGo Butler, који ће омогућити поручивање намирница из маркета и хране из ресторана, а без изласка из својих домова, рекао је председник CarGo.

Вучић је додао да циљ остаје непромењен и да ће CarGo флота до 2023. године бити састављена од електричних и хибридних аутомобила који имају мању потрошњу и иновативну технологију за смањење количине издувних гасова.

Ово је инвестиција која је подељена у већи број транши. CarGo је самоодржив и даћемо све од себе да очувамо способност за самосталним финансирањем инвестиција, рекао је Вучић и најавио још пројеката који ће подстаћи даљи развој и запошљавање у Србији.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести