Зоран Дракулић по трећи пут председник клуба Привредник

БЕОГРАД: Скупштина Српског пословног клуба "Привредник" је досадашњем председнику клуба Зорану Дракулићу продужила мандат на још две године, због залагања и успешног вођења клуба.
з
Фото: Youtube Printscreen

Како је саопштено, чланови скупштине су једногласно направили преседан и изабрали Дракулића за председника клуба у трећем мандату.

С обзиром на тренутну здравствену ситуацију у земљи, овогодишња изборна седница Скупштине СПК "Привредник" одржана је електронски 15. децембра.

На седници је усвојен годишњи извештај о раду и изабрани су нови чланови за органе управљања.

За чланове Извршног одбора изабрани су: Мирољуб Алексић, Миодраг Бабић, Рашко Московљевић, Ранко Сочанац, Топлица Спасојевић и Ивана Веселиновић, док су за састав Надзорног одбора изабрани: Драгијана Радоњић Петровић, Зоран Обрадовић и Небојша Шапоњић.

Чланови клуба, који репрезентују највеће српске компаније, са пажњом прате дешавања у процесима креирања пословног амбијента, нарочито у овом тренутку када је цела привреда погођена последицама пандемије корона вируса, наведено је у саопштењу.

Чланови ће се, као и увек, залагати за максималну укљученост реалног сектора у процесе дефинисања конкретних политика и мера, поручио је СПК "Привредник".

 

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести