АИК банка: Подизање готовине и на бензинским станицама

БЕОГРАД: АИК банка је омогућила услугу подизања готовине до 5.000 динара Мастеркард картицама на свим продајним местима НИС Петрол и Газпром бензинским станицама, саопштено је из те банке.
kartica placanje
Фото: pixabay.com

"Сада, уз услугу самог плаћања Мастеркард дебитном картицом, корисницима ових картица омогућено је и подизање готовине са свог банковног рачуна. Овај сервис се третира као стандардно плаћање картицом, и подразумева да корисник картице ауторизује трансакцију својим ПИН кодом уз могућност праћења трансакције на свом рачуну", наводи се у саопштењу. 

Корисници Мастеркард и Маестро картица моћи ће на овај начин да подигну готовину у износу до 5.000 динара по трансакцији.

АИК банка је у овом тренутку, како се истиче, једина банка у Србији која је успела да технички омогући овакво решење на продајном месту трговца. 

Заједно са партнерима Мастеркард-ом и НИС Газпромнефт-ом ова услуга је од данас доступна на више од 300 НИС Петрол и Газпром бензинских станица широм Србије.

За услугу плаћања Мастеркард картицама и подизања кеша на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама, АИК банка својим клијентима неће наплаћивати додатне накнаде.

Овом иновацијом на нашем тржишту, АИК банка ставља у први план савремене потребе својих клијената нудећи им могућност да до свог новца дођу на сигуран, брз и ефикасан начин без одласка до пословнице банке или тражења најближег банкомата, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести