АМСС одобрио плаћање премије осигурања на 12 рата

БЕОГРАД: Ауто-мото савез одобрио је плаћање премије осигурања у 12 месечних рата, док за плаћање у целости дају и додатни попуст, саопштио је АМСС.
automobili
Фото: Dnevnik, arhiva

Креирали смо ценовно прихватљиву услугу којом ће се на најбољи могући начин заштитити аутомобил, док ћете истовремено штедети и ваш новац. Закључивањем Каско полисе осигураћете своје возило од бројних ризика као што су поплава, пожар, пад фасаде и дрвећа на ваш аутомобил, крађа или саобраћајне незгоде, кажу у АМСС.

Ова врста осигурања, кажу они, веома је корисна јер се штета исплаћује у најкраћем могућем року чак и када је осигураник, истичу они, кривац за настала оштећења. 

Они подсећају све возаче да уз сваку закључену полису Каско осигурања добијају на поклон АМСС Супер чланску картицу за бесплатне услуге и уштеде на путевима Србије и Европе, читавих годину дана. 

Као члан АМСС, грађани имају право на бесплатно шлеповање у случају квара или саобраћајне незгоде, поправке возила на путу или превоз до најближег сервиса, као и многе друге погодности, наводи се у саопштењу. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести