БРЗА МОДА ЈОШ БРЖЕ ПРАЗНИ НОВЧАНИК Београђанка у шоку: Девојка за пластичне чизме лагано дала 15.000 динара, ОДАКЛЕ ЉУДИМА ТЕ ПАРЕ?

"Никада више новца нисмо трошили на свакодневне издатке, али изгледа и на 'пластичне' чизме", написала је једна Београђанка, револтирана ситуацијом у радњи "брзе моде".
c
Фото: pixabay.com

Како појашњава, прво су је изненадиле саме цене одевних комада, а онда и моменат, када је девојка искеширала 15.000 динара за "неквалитетне чизме".

- Обичан џемпер је 4.000 динара. Рецимо мала торба, која чак није ни кожна, кошта 3.500 динара. Девојка испред мене је ноншалантно купила чизме од 15.000 динара. Претпостављам да је цена висока јер су кожне, али искрено, више делују пластично – испричала је за Телеграф.

- Свако има право да ради са својим новцем шта хоће, али у реду су била барем четири купца и сви су остављали око 5.000 динара за једну ствар. Док цене свега скачу и људи се жале, не могу да разумем оне који отворено дозвољавају да их "краду" и на тај начин шаљу поруку "одобравања" оваквих цена - закључује.

Како каже, окружена је људима који се стално на нешто жале, а онда "лагано" купују скупу гардеробу, хране се по ресторанима, путују...

- Некад се стварно питам зашто људи имају потребу само да се жале како им ништа не ваља, а реално им уопште није толико лоше - запитала се.

Телеграф бизнис

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести