НИ ШКОЛЕ, НИ ФАКУЛТЕТА А ПЛАТА 5.000€: Плус бонус и провизија, кључне 3 вештине научене код куће! Оглас који прави ршум по Србији

Високе плате нису више синоним за степен образовања. То свакодневно потврђује велики број огласа, где се буквално без школске спреме нуди зарада од неколико хиљада евра.
a
Фото: pixabay.com/dnevnik.rs

Један такав тренутно је актуелан на домаћем порталу за проналазак посла, а где послодавац диспечеру нуди месечну зараду до 5.000 евра.

Донедавно су овакве цифре биле апсолутно недоступне домаћем становништву, међутим, недостатак радне снаге и долазак страних фирми код нас, довео је до потпуног преокрета. Добро плаћен посао и завидне плате могу се врло лако пронаћи само ако се познају неке тражене вештине, што врло често нема никакве везе за завршеном школом и образовањем. Познавање одређеног страног језика, најчешће енглеског, познавање рада на рачунару, комуникација са клијентима... неке се које се данас добро плаћају.

Фото: pixabay.com/dnevnik.rs

Услови минимални а плата 5.000 евра

У огласу за диспечера, америчка компанија која послује у Београду нема високе услове које би потенцијални запослени требало да поседују. Иако би многи помислили да за завидну цифру коју нуди и тражи немогуће, то овога пута није случај.

Наиме, како је у огласу наведено прва и главна ставка која се очекује од кандидата је да има најмање 2 године радног искуства у индустрији транспорта. Као други услов тражи се знање енглеског језика, што је и очекивано имајући у виду да је у питању америчка фирма која иако послује на територији Србије има стране клијенте и возаче који возе по целом свету а са којима би диспечер требало свакодневно да има комуникацију.

Остали услови су да је кандидат тимски играч, да је љубазан и да има енергију и глад за успехом, да буде самосталан и иновативан и последњи од услова које послодавац има је да спремност на рад у поподневној смени до поноћи, односно по америчком радном времену.

Фото: pixabay.com/dnevnik.rs

Бонуси и неограничен потенцијал зараде

Одговорности које ће будући радник на поменутој позицији да има су координација рута, управљање распоредом и осигурање да возачи имају подршку која им је потребна за успех.

Осим завидне плате, која се креће од 1.500 до 5.000 евра, радницима се нуди приступ најновијој технологији, алатима и обуци који ће им помоћи да се истакну у својој улози и остваре прави утицај на пословање. Компанија наводи да нуди могућности за раст и напредовање у каријери, поред конкурентне плате нуди и бонус и провизију и неограничен потенцијал зараде.

Kurir.rs/Blic

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести