Отворени дан у Хемофарму - посетите STADA EXPO 1. јуна

ВРШАЦ: Компанија Хемофарм са задовољством позива све грађане Вршца да дођу на Отворени дан, где ће имати прилику да посете STADA EXPO, мултимедијалну изложбу посвећену одрживом развоју.
2
Фото: Промо/ Хемофарм

Ова интерактивна изложба биће постављена на платоу испред Управне зграде компаније Хемофарм у Вршцу, на адреси Београдски пут бб. Изложба ће бити отворена за посетиоце у суботу 1. јуна ове године, од 10 до 17 сати.

 STADA EXPO, мултимедијална интерактивна мобилна платформа, има информативно-едукативни карактер и висок степен укључености посетилаца. Ова изложба је премијерно представљена прошле године такође у Вршцу. Након премијере, STADA EXPO је кренула на четворомесечну турнеју кроз четири земље (Србија, Румунија, Црна Гора и Босна и Херцеговина) и седам градова (Вршац, Клуж, Турда, Темишвар, Подгорица, Шабац, Бања Лука), пружајући јединствено искуство посетиоцима од првог тренутка.

Хемофарм, као дугогодишњи лидер у одрживом развоју, препознао је важност укључивања шире јавности у борбу за бољу и одрживију будућност. STADA EXPO наглашава значај међусобне повезаности читаве заједнице у очувању планете, приближавајући принципе одрживости на делу.

Не пропустите прилику да посетите STADA EXPO и доживите ову јединствену изложбу о одрживом развију. Видимо се 1. јуна у Хемофарму!

(Промо)

EUR/RSD 117.0680
Најновије вести