БГ сајам: Сајам воћарства, виноградарства, повртарства 30. јануара

БЕОГРАД: Први специјализовани сајам воћарства, виноградарства и повртарства, Agro Belgrade 2020, биће одржан од 30. јануара до 1. фебруара на Београдском сајму.
s
Фото: Promo

Овај сајамско-конференцијски догађај окупиће највеће светске откупљиваче воћа и поврћа, домаће произвођаче, задругаре, произвођаче опреме, механизације, семенске куће и произвођаче средстава за заштиту и прехрану биља, расаднике и друге стручњаке из бранше.

У оквиру манифестације биће организована изложба најмодернијих машина за производњу, прераду и паковање воћа и поврћа, саопштено је из Београдског сајма.

Сајамски део је резервисан за преко 500 излагача, а конференцијски програми и округли столови ће се бавити актуелним изазовима, новим трендовима у производњи, техничким и дигиталним достигнућима у аграру, паковањем, начинима дистрибуције на европско, азијско и америчко тржиште, органском производњом и другим темама.

Током три дана сајма, биће одржано 12 конференција.

Радно време сајма је од 10 до 17 часова, а улаз за посетиоце је бесплатан.

Главни партнери Agro Belgrade 2020 сајма су Град Београд - Секретеријат за привреду и УСАИД-ов Пројекат за конкурентну привреду, који својом подршком доприносе да се скрене пажња српске јавности и међународних купаца на потенцијал производње у овој индустрији и на потребу за интегрисањем на локалном и међународном тржишту.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести