Српско свеже воће и поврће на сајму у Берлину

БЕОГРАД: Привредна комора Србије (ПКС) и Развојна агенција Србије (РАС) уз подршку УСАИД Пројекта за конкурентну привреду, другу годину за редом организују наступ 12 домаћих компанија на међународном сајму свежег воћа и поврћа "Fruit logistica " у Берлину, од 5. до 7. фебруара.
voce povrce
Фото: pixabay.com

На сајму "Fruit logistica " 2020, српски произвођачи представиће своје производе на националном штанду Србије на 123 квадратна метра у хали Б City Cube.

Сваке године на овом сајму наступи око 3.200 излагача, а број посетилаца достигне око 80.000.

"Fruit logistica " покрива сваки сегмент пословања са свежим производима и пружа могућности упознавања са иновацијама, производима и услугама у међународном ланцу снабдевања, као и за умрежавање учесника, наводи се у саопштењу ПКС.

Компаније из сектора свежих производа из читавог света, од глобалних до малих и средњих компанија, окупиће се у Берлину са циљем да додатно унапреде потенцијал за пословање, стекну пословне партнере и отворе врата нових тржишта.

У оквиру националног штанда Србије, под јединственим брендом Serbia Does Fruit, представиће се 12 компанија: Селект Фрут из Суботице, ПДМ Агро-фрут из места Пударци, Боровница клуб из Мионице, Интер-фунги Пожаревац, Глишић тренд Лозница, Фајн фуд лајн Крушевац, Фрукт компани Смедерево, Ћирић агро МЂЖ Тител, Грин енерџи груп ИНТ Младеновац, као и фирме са седиштем у Београду: Хладњаче Брестовик, Д. В. А Сагал Аграр, и Пјурбери, који ће се ове године представити и брендом Пјурвег.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести