Сутра почиње технички преглед механизације за жетву

Комисија за технички преглед пољопривредних машина и возила који учествују у жетви и транспорту ове године у наредна три дана на територији Новог Сада бесплатно ће прегледати механизацију и обучити жетеоце о заштити од пожара.
Zetva_7_SUS_mala.JPG
Фото: Дневник (Слободан Шушњевић)

Трактори и возила која учествују у жетви и транспорту требало би да у заказано време буду на зборним местима, док ће комбајне Комисија прегледати код власника. Уједно, на зборним местима организован је и преглед и сервис ватрогасних апарата, који ће обавити овлашћени сервисер по свом ценовнику.

Тако ће сутра Комисија од 9 часова бити у Степановићеву у Земљорадничкој задрузи, а у исто време у Ченеју ће бити обављен преглед возила испред Месне заједнице. Од сутра у 10 часова прегледање возила је испред Ватрогасног дома у Буковцу, па у 12.30 часова на Парагову у Сремској Каменици, а затим у 13.30 испред Месне заједнице у Новим Лединцима. У Петроварадину преглед почиње сутра у 15 часова испред Ватрогасног дома.

Преглед возила у суботу почиње у осам сати истовремено у Будисави (Ватрогасни дом), Кисачу (Ватрогасни дом) и на Клиси (Земљорадничка задруга), док је за 14 сати  заказан преглед механизације испред Месне заједнице на Пејићевим салашима.

Ватрогасни домови у Руменки и Каћу места су где ће у недељу од 8 часова Комисија прегледати возила, док ће у исто време прегледати  механизацију у земљоирадничким задругама у Ковиљу и Ветернику. Од 10 часова почиње преглед испред Ватрогасног дома у Футогу, а од 15 часова испред Ватрогасног дома у Бегечу.

С. Кр.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести