Распродаја имовине жабаљског „Фид микса”

На основу Решења стечајног судије Привредног суда у Новом Саду о банкротству, стечајни управник предузећа „Фид микса” д. о. о. у Жабљу, које се бавило производњом готове хране за домаће животиње, огласио је за 24. новембар у 11 часова у Новом Саду продају непокретне и покретне имовине јавним надметањем.
1
Фото: Dnevnik.rs

Целокупна покретна и непокретна имовина тог предузећа подељена је у пет целина. У првој су непокретности у Индустријској зони у Жабљу, а чини је неколико зграда, пашњак и грађевинско земљиште. Почетна цена је 11.860.377,80 динара. У другој целини су такође непокретности на истој локацији у Жабљу, а у оквиру ње су и зграде за производњу сточне хране, помоћне зграде, монтажни магацин, пашњак и земљиште. Почетна цена је 21.159.337 динара.

Опрема за производњу сточне хране је у трећој целини, а у оквиру ње су линије за производњу витаминско-минералних предсмеша с кокцидиостатиком и без ње, електрични виљушкар, командни орман, хоризонтална мешалица, пужни транспортер, усипни кош с пужем, разне врсте мешалица и друга опрема. Почетна цена је 259.258,70 динара. Опрема за фарму кока носиља чини четврту целину, међу којом су сортирка за јаја, колица за јаја, транспорна трака, линија за коке носиље и чајна кухиња, с почетном ценом од 496.023 динара. У последњој, петој, целини је канцеларијски намештај, чија је почетна цена 62.417,50 динара.

Иначе, стечај над тим предузећем отворен је због трајније неспособности плаћања 16. марта 2017. године.

Љ. М.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести