стечај

Војводина Отворен стечај у зрењанинском Електроинвесту
ЗРЕЊАНИН: Судија Привредног суда у Зрењанину Љиљана Попов донела је решење о покретању стечајног поступка у зрењанинском предузећу „Електроинвест“, које је регистровано за производњу, сервис и лабораторијско испитивање ЕКС опреме.
Економија / Наслови Отворен стечај за Спортско-пословни центар 6. Мај
НОВИ САД: Привредни суд у Новом Саду отворио је стечајни поступак за спортско-пословни центар "6. Мај" у принудној ликвидацији због "трајније неспособности плаћања", објавила је Агенције за лиценцирање стечајних управника.
Војводина Огла­ше­на про­да­ја пре­о­ста­ле имо­ви­не зрењанинског МИП-а
ЗРЕ­ЊА­НИН: Су­ди­ја При­вред­ног су­да у Зре­ња­ни­ну Је­ли­ца Ба­ко­вић огла­си­ла је пр­ву јав­ну про­да­ју по­крет­не имо­ви­не зре­ња­нин­ског пред­у­зе­ћа МИП у ли­кви­да­ци­ји.
Економија / Наслови Нишки Медиапак излицитирао имовину ЕИ комерца
НИШ: Нишки Медиапак за 62 милиона динара постаће власник дела имовине ЕИ Комерца у стечају, објавила је Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Економија / Наслови Спас и купца чекају фирме из Новог Сада, Кикинде....
НОВИ САД: Од тридесетак продаја покретне и непокретне имовине коју је за овај месец огласила Агенција за лиценцирање стечајних управника, готово половина је из Војводине, па ће тако купци у октобру моћи да пазаре некада познате дрвне компаније, фабрику папира и амбалаже, тракторе, станове, млинове, продавнице, пословни простор, лабораторијску опрему, апартмане па и аутобуску станицу.
Војводина Бачка Паланка: На предлог општине рукометни клуб пао у стечај
БАЧКА ПАЛАНКА: Привредни суд у Новом Саду је на предлог општине Бачка Паланка отворио стечај над Женским руметним клубом "Бачка Паланка - Нопал", објављено је на интернет сајту Агенције за лиценцирање стечајних управника.
Економија / Наслови Део некретнина Летекса продат за 47 милиона динара
ЛЕСКОВАЦ: Непокретна имовина лесковачке вунарске индустрије "Летекс" у стечају продата је за 47 милиона динара јагодинског "Trend vision grupi", објавила је данас Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Економија На продају 18 некретнина Нове агробанке у стечају
БЕОГРАД: На продају је понуђено 18 некретнина чије Нове агробанке у стечају, објавила је данас Агенција за осигурање депозита. 
Економија Продаја имовине Универзал банке у стечају
БЕОГРАД: Агенција за осигурање депозита понудила је на продају по почетној цени од 1,89 милиона евра некретнину Универзал банке у стечају, објављено је на сајту Агенције.
Економија / Пољопривреда Силос, њиве и пашњаци новосадског Холмарка понуђени за 79 милиона динара
ЧУРУГ: Имовина новосадског Холмарка (Wholemark) у стечају у Чуругу, Меленцима и Српском Елемиру понуђена је на продају, а почетна цена је 79 милиона динара, објављено је данас.
EUR/RSD 117.4680
Најновије вести