стечај

Економија / Пољопривреда Силос, њиве и пашњаци новосадског Холмарка понуђени за 79 милиона динара
ЧУРУГ: Имовина новосадског Холмарка (Wholemark) у стечају у Чуругу, Меленцима и Српском Елемиру понуђена је на продају, а почетна цена је 79 милиона динара, објављено је данас.
Економија / Наслови Кикиндска фабрика Прима продукт никако да добије газду
Фабрика за прераду поврћа „Прима продукт“ у стечају у Кикинди ни после петог покушаја продаје није добила новог газду.
Војводина Отворен стечај у зрењанинском „Еуро-Домусу”
ЗРЕЊАНИН: Судија Привредног суда у Зрењанину Александар Стоиљковски донео је решење о отварању стечаја над зрењанинским предузећем „Еуро-домус“. За стечајног управника именован је Анђелко Бабић.
Економија / Наслови ИМТ из Књажевца и даље без купца
БЕОГРАД: Агенција за лиценцирање стечајних управника прогласила је неуспешним покушај продаје имовине Фабрика мотокултиватора и мотора ИМТ, Књажевац - у стечају, јер није било заинтересованих купаца. 
Економија Oглашена продаја целокупне имовине фабрике „Радијатор“
ЗРЕЊАНИН:  Стечајни управник Милош Боровачнин огласио је продају имовине зрењанинске фабрике „Радијатор“ у стечају.
Војводина Зграда пропалог „Металпрогреса” зврји празна
ЗРЕЊАНИН: Четири године након банкротства, некадашњи погони зрењанинске фабрике за производњу алатних машина „Металпрогрес“ изгледају напуштено, руинирано и неискоришћено. „Металпрогрес“ је банкротирао крајем 2015. године, а захтев за покретање стечаја, који се завршио банкротством, поднела је тадашња Војвођанска банка, као највећи поверилац.
Економија Дајрект стил за 15,5 милиона динара купио суботичко „Братство“
СУБОТИЦА: Добановачки "Дајрект Стил" за 15,5 милиона динара купио је суботичко АД "Братство" у стечају, објављено је данас на порталу Агенције за лиценцирање стечајних управника.
Економија / Наслови Продаја имовине ЕИ Ниш у три компаније
НИШ: Агенција за лиценцирање стечајних управника (АЛСУ) огласила је продају имовине Холдинг корпорације Електронска индустрија а.д. у стечају из Ниша, по почетној цени од укупно 135 милиона динара.
Економија / Наслови Имовина кикиндске Приме понуђена за 220 милиона динара
КИКИНДА: Стечајни управник огласио је нову продају имовине кикиндске фабрике за прераду воћа и поврћа "Прима продукт", а почетна цена за више десетина објеката, опрему и залихе износи 220,5 милиона динара.
Економија / Наслови На добошу станови, бродоградилиште, трактор гусеничар...
НОВИ САД: Агенција за лиценцирање стечајних управника за овај месец објавила је продају око тридесетак предузећа, од којих је девет из Војводине.
EUR/RSD 117.7842
Најновије вести