Трансавија обавила инаугурални лет Амстердам-Београд

БЕОГРАД: Холандска нискотарифна авио-компанија Трансавија започела je директне летове између Београда и Амстердама, који ће се обављати три пута недељно - уторком, четвртом и недељом.
Tanjug/Aerodorm Nikola Tesla Beograd
Фото: Танјуг/Аеродорм Никола Тесла Београд

На београдском Аеродрому "Никола Тесла" авион Трансавије дочекан је традиционалним поздравом воденим луком, а првим путницима из Амстердама добродошлицу је пожелео директор комерцијалног пословања и маркетинга Аеродрома "Никола Тесла" Миодраг Мирковић, саопштено је из београдске ваздушне луке.

"Желим добродошлицу авио-компанији Трансавија која од сада користи наше услуге. Надам се да ћемо на обострано задовољство и уз добру сарадњу, заједнички остварити позитиван пословни резултат који ће се огледати у броју путника и броју летова", рекао је Мирковић.

Портпарол авио-компаније Трансавија Анита Сунтер је овом приликом изразила задовољство што је овај авио-превозник у прилици да понуди редовне летове три пута недељно између Београда и Амстердама.

"Задовољство је пожелети добродошлицу људима из Србије на нашим летовима и нудити путницима атрактивну цену. Веома снажно верујемо у ову линију коју желимо да задржимо и даље јачамо у будућности", казала је Сунтер.

Карте од Београда до Амстердама већ се могу набавити по цени од 39 евра (у једном правцу укључујући резервацију и накнаде).

Трансавиа је део француско-холандске Ер Франс-КЛМ групе.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести