Алексић одбио да одговара на питање пуномоћника оштећених

БЕОГРАД: Редитељ и власник драмског студија "Ствар срца" Мирослав Мика Алексић одбио је данас на рочишту да одговара на питања пуномоћника оштећених, а наставак суђења заказан је за 20. децембар. 
miroslav mika aleksic, YT printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Алексић је, у наставку суђења, казао да није спреман да прихвати ни једно питање пуномоћника оштећених, а самим тим ни да се бави одговорима и поред тога, како је казао, што би то могло да има бебефите за њега.

Образложио је своју одлуку тиме да су, тврди, заступници оштећених четри месеца водили кампању "осеветничког типа".

Навео је и да је један од правних заступника оштећених, Југослав Тинтор, који заступа Милену Радуловић, 73 пута у року од 120 дана дао различите изјаве и интервјуе, како каже, "малициозне и у варијанти да се случај пресели у судницу јавности". 

На питање Тинтора, за кога је Алексић казао да не жели да одговара на његова питања и још неких адвоката оштећених, да ли би одговарао на та питања ако би их поставио неки адвокат који није био у јавности, он је поновио да одбија да одговара на њихова питања, јер су, како је навео, "сви они један тим".

Пре него што је судија Зоран Божовић дао могућност пуномоћницима оштећених да постављају питања, тужилац, судско веће и бранилац Алексића, адвокат Зоран Јаковљевић, изјаснили су се да немају питања за оптуженог.

Наставак суђења заказан је за 20. децембар када che бити испитане оштећене Николина и Миљана Ћосић.

Алексић је према оптужници починио четри кривична дела силовања, два у продуженом трајању и пет кривичних дела полног узнемиравања.

Негирао је дела која му се стављају на терет,а на претходна четири рочишта је износио одбрану. 

EUR/RSD 117.1709
Најновије вести