ДНЕВНИК САЗНАЈЕ: Покренута истрага за стравичан ЗЛОЧИН у Бачком Градишту; ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО супруге још није испитан, налази се у КЦВ

Решењем судије за претходни поступак Вишег суда у Зрењанину одређен је притвор Т. Х. (33) из Сурчина који је осимњичен за убиство невенчане супруге С. К. (30), сазнаје „Дневник”.
а
Фото: Dnevnik.rs

Против њега је донета наредба о спровођењу истраге, а притвор може трајати најдуже 30 дана, односно до 27. марта.

Како је за наш лист речено у зрењанинском Вишем јавном тужилаштву, осумњичени Т. Х. није саслушан јер је због погоршаног здравственог стања хоспитализован у Ургентном центру Клиничког центра Војводине у Новом Саду.

- Пацијент је дана 28. фебруара довезен од стране Службе хитне медицинске помоћи у УЦ КЦВ. Након комплетне дијагностике, пацијент је тешког општем стању  смештен на Клинику за анестезију и интензивну терапију КЦВ ради даљег лечења - каже за „Дневник” портпарол КЦВ Синиша Кнежевић.

Он је ухап­шен у Бач­ком Гра­ди­шту након што је лишио живота не­срећ­ну же­ну у дво­ри­шту ку­ће у Ули­ци Ла­сла Ан­та­ла број 16, а према наши сазнањима, стра­вич­ном зло­чи­ну прет­хо­ди­ла је сва­ђа су­пру­жни­ка ко­ји су жи­ве­ли у ван­брач­ној за­јед­ни­ци.

Д. Н.

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести