„ДНЕВНИК” САЗНАЈЕ: СКИДАО ЦРНУ МАГИЈУ ЗА НОВАЦ ПА ЗАРАДИО ПРИТВОР Видовњак НИЈЕ ВИДЕО СВОЈЕ ХАПШЕЊЕ

Тридесеттрогодишњем С. К. из околине Сомбора који се сумњичи за превару, решењем судије за претходни поступак Основног суда у Сомбору, одређен је притвор који може да траје до 3. маја.
a
Фото: arhiva Dnevnika / Pixabay

Како је за „Дневник” појашњено у сомборском Основном суду на наведено решење осумњичени је путем браниоца изјавио жалбу, која је решењем Већа тог суда од одбијена, а првостепено решење потврђено.

С. К. је лишен слободе почетком априла због сумње да се представљао као видовњак и да је две жене старости 60 и 44 године убедио да ће им скинути црну магију уколико му уплате новац, што су оне и учиниле неколико пута у протекла три месеца.

На тај начин је, како се сумња, противправно присвојио 3.950.000 динара.

Фото: Dnevnik.rs

Њему је, након хапшења, одређено задржавање до 48 сати и он је, уз кри­вичну пријаву, у законском року, приведен Основном јавном тужилаштву у Сомбору, где је саслушан у својству осумњиченог лица.

Како је за наш лист речено у сомборском Основном јавном тужилаштву, осумњичени је изнео своју одбрану, а судији за претходни поступак Основног суда у Сомбору стављен је предлог да се према осумњиченом одреди притвор, због  опасности да би у кратком временском периоду могао поновити кривично дело.

Д. Николић

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести