ХАПШЕЊЕ У БЕОГРАДУ Пронађен мушкарац који је у центру пуцао на припадника врачарског клана

Нападач који је 12. августа покушао да убије Марјана Димитријевског (40), наводног припадника врачарске криминалне групе ухапшен је!
lisice, freeimages
Фото: Freeimages.com

Како Курир сазнаје, лисице на руке због сумње да је тог јутра око 4.45 сати у Његошевој улици у центру Београда испалио хице у Димитријевског, стављене су Ф. А. (27).

Подсетимо, сумња се да је Ф. А. "Врачарца" чекао испред једног кафића и то на месту које није покривено камерама.

Димитријевски је, како је Курир писао рањен у кук.

- Рањени је одбио да сарађује са полицијом, а на лицу места нису пронађене чауре - каже извор Курира.

Истрагу су истог јутра покренули МУП и Више јавно тужилаштво у Београду, и пуцач са Врачара је идентификован и ухапшен. Како сазнајемо, он се сумњичи за покушај тешког убиства и биће приведен на саслушање у тужилаштво.

- Осумњичени раније није осуђиван - открива извор Курира.

Подсетимо, Марјан Димитријевски био је ухапшен са Марком Дракулом који је на оптужници против врачарског клана, због сумње да су планирали да отрују вођу шкаљарског клана Јована Вукотића цијанидом док је боравио у Центалном затвору.

Међутим, како за то није било довољно доказа судило им сеза недозвољено ношење оружја и спречавање службеног лица у вршењу дужности.

- Он је 13. децембра 2019. ухапшен заједно са Марком Дракулом, Немањом Милутиновићем и Николом Јовановић, пошто је полиција у шкоди са фалсифкованим таблицама пронашла качкете и прслуке са ознакама УКП, ротационо светло и четири стартна пиштоља - подсећа наш извор и додаје:

- Он је касније пред Вишим судом у Београду у вези са овим делом изјавио да је опрему налик на полицијску и пиштоље купио на бувљаку у Панчеву јер је намеравао да снима спотове за Јутјуб.

Курир.рс

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести