ИСПЛИВАО СНИМАК ПРЕБИЈАЊА НА СПЛАВУ Познати боксер насрнуо на двојицу мушкараца, једном СМРСКАО ЛОБАЊУ (ВИДЕО)

Познати боксер Петар М. осумњичен је да је брутално претукао М. В. испред једног београдског сплава те му том приликом нанео тешке телесне повреде, док је младићу С. В. нанео лаке телесне повреде. Снимак туче снимиле су сигурносне камере.
Policija Foto pixabay.com
Фото: pixabay.com

Како се види на снимку који је освануо на интернету, четворица мушкараца стајала су на мостићу када је осумњичени Петар отишао неколико корака унапред након чега се трчећим кораком вратио до тројице мушкараца који су ту стајали.

Тада је, како се види на снимку, након разговора са једним од мушкараца, ударио га у главу. Мушкарац је полунокаутиран остао нагнут преко ограде од мостића. За то време, Петар је насрнуо на другог мушкарца. Трећи је покушао да их раздвоји, међутим, када се мушкарац који је први задобио ударац освестио и окренуо да види шта се догађа са његовим пријатељем, мушкарац га је померао уназад након чега се осумњичени Петар залетео на њега.

Сумња се да је 1. јула око 00.40 часа испред улаза на сплав на савском кеју, најпре радник обезбеђења М. К. ушао у расправу са М. В. и С.В, у коју се такође радник обезбеђења Петар М. укључио, па је из непознатих разлога кренуо да песницама удара оштећене упределу главе и тела.

М. В. је покушао да бежи, али је Петар М, како се сумња, наставио да га удара, услед чега је оштећени пао, а Петар М. му је задао још један ударац у пределу главе песницом, наневши му тиме тешке телесне повреде опасне по живот у виду прелома темене кости, уз крварење између мозга и лобање.

Док је М.В. остао да лежи, Петар М. је наставио да удара С. В. песницом у пределу главе и тела, наневши му лаке телесне повреде, након чега је окивљени напустио лице места.

(Blic.rs)

<

 

EUR/RSD 117.1677
Најновије вести