КИКИНЂАНИН РЕКОРДЕР Забрану кретања прекршио 16 пута!

КИКИНДА: Између око 6.500 грађана који су процесуирани због кршења полицијског часа током ванредног стања, пензионер Ђ. К. (66) из Кикинде је наславни рекордер, јер је чак 16 пута прекршио меру забране кретања.
policija
Фото: Dnevnik.rs

Као неславног рекордера из Кикинде поменуо је директор полиције Владимир Ребић у изјавио за ТВ Прва, наводећи да се ради о лицу које је пословно способно, али да живи у врло нехигијенским и нехуманим условима, те да није остварио адекватан контакт са Центром за социјални рад.

Рекордер у кршењу забране кретања је процесуиран тако да ће се наредних 60 дана наћи на издржавању казне затвора, због константног чињења прекршаја. Кикиндски портал www.gradski.online наводи да су случај и судбина овог Кикинђанима познати свим надлежним институцијама у Кикинди.

Иако има кућу на периферији града у којој живи сам Ђ. К. је пре нешто више од годину дана почео да лута по граду. У његовом дому нема струје и воде, јер не плаћа рачуне, а иако има децу није са њима у контакту.

Он је једно време био збринут у Геронтолошком центру, међутим, тамо се није дуго задржао, јер је кршио кућни ред, па се поново вратио на улицу, а није се смиривао ни за време ванредног стања, па је због кршења забране кретања процесуиран због поднетих пријава. После свега што му се десило, према наводима кикиндксог портала, надлежни обећавају да ће покушати да за овог човека нађу неко адекватно и дуготрајније решење.

Текст и фото: М. Митровић

 

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести