Ковачевић негирао да је подстрекивао друге

БЕОГРАД: Навијач Рада Владимир Ковачевић Ковач негирао је данас на саслушању у Првом основном јавном тужилаштву у Београду да је у јуну ове године подстрекивао три особе да запале ауто „Ланд Ровер“ у власништву С. Л. М. које је било паркирано у улилици Аугуста Цесарца.
pritvor, pixabay
Фото: Pixabay

Он међутим није детаљно износио одбрану и рекао је да не жели да одговара на питања тужиоца, речено је Танјугу у тужилаштву.

Након саслушања Ковачевић је спроведен на издржавање казне по претходној осуди.

Он се терети да је подстрекивао три особе (од којих је једна малолетна) на извршење кривичног дела изазивање опште опасности, а против којих су раније поднете кривичне пријаве.

Те особе су, како се сумња, 18. јуна око 01.20 часова намерно изазвале пожар на возилу „Ланд Ровер“ у власништву С. Л. М. које је било паркирано у ул. Аугуста Цесарца и које је услед пожара у потпуности изгорело.

Том приликом пожар је захватио још једно паркирано путнично возило.

У доказном поступку тужилаштво ће испитати оштећене, сведоке, евентуално наредити потребна вештачења и спровести све друге неопходне доказне радње ради утврђивања тачног и потпуног чињеничног стања, након чега ће бити донета одлука у предмету.

EUR/RSD 117.5781
Најновије вести