Лалић о аутомобилима које је користила Беливукова група, приказано 55 возила

БЕОГРАД: У Специјалном суду у Београду данас је предочавањем фото-документације МУП-а окривљеном-сараднику Срђану Лалићу, настављено  суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници потврђеном оптужницом терете за седам убистава, незаконито држање и ношнеје оружја, трговину дрогом, отмице и силовање.
Танјуг/Милош Миливојевић
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Лалићу су показане фотографије аутомобила за које се сумња да су их користили припадници групе, а он је препознао црни аутомобил марке "шкода суперб" наводећи да су њега возили припадници обезбеђења Беливука и Миљквоића.

Затим је за црни "ауди а4" рекао да мисли да је тим аутомобилом праћен Лазар Вукићевић, док је "опел астру" означио као аутомобил оптуженог Влада Драганића.

Бели "рено" су, према Лалићевим тврдњама, припадници  користили за пратњу припадника супарничке групе, а за црног блиндираног "bmw-а" Лалић је рекао да су њиме ишли у Ритопек и да је коришћен приликом отмице Милана Љепоје, додајуци да је препознао у том аутомобилу кључ од своје гараже.

Лалић је препознао и џип марке "шкода", наводећи да су га кориситли Беливук и Миљковић, и он са њима дан пре отмице Љепоје.

Такође, препознао је и блиндирано возило "мерцедес" које је према његовим речима припадало Марку Будимиру, док је блиндирани "бмw" припадао његовом брату Милошу Будимиру, а како је Лалић појаснио то возило је узето од Љубомира Лаиновића.

Лалић је за црног блинидраног "аудија" рекао да припада Беливуку, док је за бели "мерцедес ГЛЕ" рекао да је узет од Здравка Радојевића.

Супруга Марка Будимира је према Лалићевим речима возила бели џип марке "ранге ровер", док је Миљковићева супруга возила такдоје белог "bmw-а".

Лалићу су приакзане фотографије на којима је 55 аутомобила и један мотор.

Оптужени Миљкоивћ је почео да испитује Лалића о фотографијама куће у Ритопеку.

EUR/RSD 117.2737
Најновије вести