Малолетник у Карловцима везао у шуми човека и оставио га да умре

Новосадска полиција ухапсила је једног малолетника из Сремских Карловаца осумњиченог за убиство, саопштило је јуче Министарство унутрашњих послова.
1
Фото: Youtube Printscreen

Како „Дневник” незванично сазнаје, малолетник, који има 14 година и проблематичног је понашања, терети се да је 31. августа, у багремару на излазу из Сремских Карловаца, везао руке и ноге Ж. М. (64) и оставио га. Човек је преминуо, а његово тело пронађено је у недељу, након чега су обављени увиђај и обдукција, наводи се у саопштењу.

Ж. М. је, како смо сазнали, живео с мајком у Буковачкој улици у веома лошим условима. Био је миран и повучен човек. Његов нестанак пријавиле су комшије 1. септембра, а у шуми је, везан за дрво, највероватије умро од глади и жеђи.

Несрећни човек нађен је јуче на истом месту с ногама везаним за дрво. На њему није било трагова насиља, нити било каквих трагова који би указивали на то да је покушао да се ослободи.

Четрнаестогодишњак везао Ж. М. (64) везао за дрво 31. августа а беживотно тело нађено у недељу

Не постоји јасан мотив за такво убиство. С обзиром на то да је реч о сиромашној породици, користољубље као мотив за злочин је искључено. Претпоставља се да је реч о бахатости дечака који је, с обзиром на то да има пуних 14 година, кривично одговоран.

Малолетник вероватно није хтео да га убије, него га је малтретирао. Зашто се предомислио и није дошао по њега, још није јасно. Очигледно о последицама уопште није размишљао.      

С. Х.

EUR/RSD 118.0933
Најновије вести