Медији: Возач БМВ-а ипак жив?

БЕОГРАД: Возач БМВ-а који се јутрос сударио с комбијем код зграде Владе у Београду, је у критичном стању, али жив, преносе незванично београдски медији.
2020-06-18 08_14_07-РТС __ Судар испред Владе Србије - има погинулих, једна особа заробљена у аутомо
Фото: screenshot/RTS

Он је оперисан и лекари у Ургентном центру се и даље боре за његов живот, наводе медији.

На углу Кнеза Милоша и Немањине улице у Београду јутрос, око 6 сати, сударили су се комби лозничких регистарских таблица и БМВ трстеничких таблица, а у несрећи су страдале две особе, док је шест лакше или теже повређено.

Како је речено Танјугу у Хитној помоћи, повређени су превезени у Ургентни центар, а на лице места стигле су и ватрогасно-спасилачке јединице.

МУП је потом потврдио да су погинуле две особе, а неколико сати касније медији су пренели да је преминула још једна особа - возач БМВ-а, мушкарац стар 42 године.

Такође медији незванично пишу да је повређено дете старо око две године и да се налази у критичном стању.

У путничком аутомобилу су, како наводе медији, биле четири особе, а у комбију пет.

Медији пишу да је у возилу с трстеничким таблицама била продица, возач Раде Н. (42), Никола Н. (20), Јелена П. (35) и двогодишњи син Јелене и Радета. Они су возили двогодишње дете у болницу на заказану операцију, а несрећни дечак је са тешким повредама главе и екстремитета, опасним по живот превезен у Универзитетску дечју клинику у Тиршовој.

Сумња се да се несрећа догодила када је возач аутомобила БМВ прошао на црвено светло на семафору и сударио се са комбијем, у којем је било шест особа.

EUR/RSD 117.5812
Најновије вести