НА ЛИЦУ МЕСТА Заклао стрица испред сеоске продавнице

Испред сеоске продавнице у Ноћају, код Мачванске Митровице, догодило се незапамћено убиство када је Миодраг Илић (56) избо ножем свог стрица Милорада Илића (76). 
Mesto zlocina u Nocaju/D. Nikolic
Фото: Д. Николић/Место убиства

Према речима очевидаца, Миодраг је најпре избо два пута Милорада, а потом му пререзао врат на сред улице. Несрећни човек је преминуо на лицу места, а Миодраг је смирено сачекао полицију. Њему је одређено задржавање у трајању до 48 сати и он ће након тога бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици, саопштио је МУП.

Житељи Ноћаја кажу да је Миодраг био миран и повучен човек који се никада није женио.

- После смрти родитеља живео је сам. Отац му се наводно због дугова обесио,а мајка је умрла природном смрћу. Има сестру која ретко долази. Шта да вам кажемо, све се догодило испред пордавнице у Улици Радивоја Богдановића. Уби човека на лицу места, не можемо себи да дођемо - каже један мештатнин видно потресен и додаје да су видели Миодрага кобног јутра око осам часова да седи на клупи испред куће у којој је живео.

Према речима комшија ухапшени Миодраг није причао са стрицем двадесетак година. Дуго година је радио у “Матрозу”, а када је фирма пропала бавио се пољопривредом.

- Седео је на клупи сам. Био је до продавнице и онда се чуо неки метеж и речи: “Убиј га!” Сви смо одмах потрчали на улицу. Видели смо Милорада како лежи крвав…  - препричавају немили догађај житељи Ноћаја.

Убрзо је дошла Хитна помоћ, међутим страдалом Милораду није било спаса. Његово тело пренето је на Институт за судску медицину у Нови Сад, сазаје “Дневник” незванично.

- Велика је то трагедија. Ево, још се ту у трави виде крвави трагови. Не знамо ни када ће бити сахрана - кажу видно потрешени Ноћајци.

Текст и фото: Д. Николић

EUR/RSD 117.5755
Најновије вести