Несрећа код Сремских Карловаца, теже повређена млада кошаркашица

У саобраћајној незгоди која се догодила око девет часова на путу између Сремских Карловца и Банстола тешко је повређена кошаркашица ЖКК „021” из Новог Сада Ива Шицар (18) из Старе Пазове и мушкарац М. И. (65), који је задобио лакше повреде.
policija, mup
Фото: MUP Srbije, ilustracija

По незваничним сазнањима, младој кошаркашици је позлило док је ишла на преподневни тренинг, због чега је, највероватније, изгубила контролу над возилом, а потом слетела у градилиште брзе пруге Нови Сад – Београд и том приликом ударила у паркирани аутомобил.

Возило је потпуно смрскано, а девојку су из кола спасавали ватрогасци, након чега у свесном стању превезена на даље лечење у Ургентни центар Клиничког центра Војводине у Новом Саду.

Фото: Iva Šicar, foto: privatna arhiva

Она је око 9.45 часова примљена у Ургентни центар и након благовременог збрињавања и одговарајуће дијагностике установљене су повреде главе и десне подлактице.

– Пацијенткиња није животно угрожена, али је хоспитализована ради даљег конзервативног третмана и опсервације – кажу у КЦВ-у, и додају да је М. И. задобио лакше повреде у делу лумбалне регије. Он је након дијагностике и опсервације отпуштен на даље кућно лечење.

Први тренер новосадског клуба Александар Јовановић каже да су сви из клуба одмах дошли у Ургентни центар да бодре Иву да се што опорави и да поново буде с њима на терену.

Д. Н.

Фото: NS Uživo
EUR/RSD 117.5773
Најновије вести