НС: Полиција блокирала улицу Пап Павла због дојаве о бомби

НОВИ САД: Новосадска полиција блокирал је данас поподне део улице Пап Павла у центру Новог Сада где су детаљно прегледана два аутомобила и није пронађена „наводна“ бомба.
Policija blokirala ulicu Pap Pavla zbog dojave o bombi Foto: Dnevnik.rs/F. Bakić
Фото: Блокада улице Пап Павла у Новом Саду Фото: Дневник.рс/Ф. Бакић

Како “Дневник” незванично сазнаје, једна особа је око 15 часова дојавила да сумња да су јој сумњиве особе поставиле бомбу под кола преко пута зграде полиције.

Због овога, Улица Пап Павла била је блокирана од Булевара ослобођења до  Улице Валентина Водника.На терен је, одмах након дојаве, у изашла је бројна екипа униформисаних полицајаца, која је и затворила саобраћај на лицу места. Припадници противдиверзионе јединице су, како се наш репотер уверио на лицу места, неколико часова прегледали терен. 

Полиција је детаљно проверавала црни "голф 5" и црвену "тојоту", оба врбашких регистарских ознака и није пронашла „наводну“ бомбу.Улица Пап Павла одблокирана је око 18 часова.

Догађај је привукао велику пажњу пролазника. Много људи је на ћошку ка Булевара ослобођења пратило шта се дешава, а  при томе су кружила нагађања од тога да се ради о убиству, па до свих тежих кривичних дела.  

М. В.

Фото: Полиција блокирала улицу Пап Павла због дојаве о бомби Фото: Дневник.рс/Ф. Бакић
EUR/RSD 117.5702
Најновије вести