ОГЛАСИО СЕ ПОЗНАТИ СЕКТОЛОГ ЗБОГ МАСАКРА У ПЕТРОВАРАДИНУ Ево шта могу да значе језиви симболи који су пронађени (ВИДЕО)

Након информација да се на зидовима стана у ком је живео млади брачни пар који је скочио са солитера у Новом Саду, а у којем су пронађена беживотна тела њихове деце, налазе симоболи египатске митологије, као и да полиција и тужилаштво истражују наводе да су Л. П. С. и М. П. С. били припадници секте, огласио се и наш познати сектолог Димитрије Пастуовић.
1
Фото: Dnevnik.rs

Он сумња да се у овом случају наводно ради о једној врсти сатанизма која је повезана са египатском магијом.

- Дај Боже да грешим, али ово је наша будућност, а све захваљујући друштвеним мрежама и платформама на којима многи шире причу о енергијама, космосу, паганским божанствима - прича Пастуовић.

Он додаје и да поштоваоци ових уверења шире своју пропаганду и тако успевају и да, најпре, затрују омладину.

-То су злонамерни људи, шире своје глупости и трују децу, попут њих, и то намерно. Ово је зло - казао је.

Фото: Дневник

Пастуовић је за напоменуо и да је раније упозоравао на "сатанизам" и да ће оваких случајева бити још у будућности.

- Нажалост, ово је узело маха, а да би се овоме стало на пут мора се донети закон. Држава, црква, полиција, сви морају да се укључе и да се спроводе казне - закључио је сектолог.

Након што истрага буде завршена, биће познато више детаља о овој трагедији.

Подсетимо, цртежи загробног живота из египатске митологије пронађени су на зидовима стана у ком је живео млади брачни пар и у ком су пронађена тела деце.

Фото: Дневник

Према првим, незваничним информацијама, ова открића навела су полицајце да посумњају да су Л. П. С. и М. П. С. били чланови секте. Тужилаштво у сарадњи са полицијом проверава ове наводе.

Тела њихове деце која су мртва пронађена у том стану послата су на обдукцију, како би се утврдио тачан узрок смрти. Комшије су шокиране због незапамћеног злочина који се догодио у овом крају. Како су истакли ништа није слутило да би могло да дође до овако велике трагедије.

(Пинк.рс)

 

 

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести