Осумњичени за убадање инспектора напао још једног полицајца

НОВИ САД: Новосађанин Димитрије С. (43) који је пре два дана ухапшен након рањавања полицијског инспектора у Новом Саду, новосадско Више јавно тужилаштво терети, поред осталих кривичних дела, за покушај тешког убиства два полицајца.
Pucano na policajca na Salajci u Novom Sadu Foto: Dnevnik.rs
Фото: Пуцано на полицајца на Салајци у Новом Саду Фото: Дневник.рс

"Постоји сумња да је он извршио више кривичних дела у стицају, између осталог и кривично дело покусај тешког убиства на штету два полицијска службеника", прецизирали су за Танјуг у том тужилаштву.

Осумњичени, међутим, још није саслушан, јер је хоспитализован у Клиничком центру Војводине.

У тужилаштву указују да још није познато када ће бити приведен на саслушање пошто је осумњичени након извршења кривичног дела одведен у КЦВ ради указивања лекарске помоћи. Напомињу да још немају информацију о његовом здравственом стању и очекиваном отпусту са лечења.

Друге информације о овом случају тужилаштво није давало.

Хоспитализован је и рањени инспектор, а није познато ко је други оштећени полицијски службеник.

Новосадска полиција саопштила је у среду да је ухапсила Димитрија С. (43) због сумње да је шрафцигером тешко повредио инспектора криминалистицке полиције.

Д.С. је осумњичен да је приликом претреса напао инспектора који није био на дужности, али је покушао да га спречи да украде аутомобил у насељу Салајка.

EUR/RSD 117.5814
Најновије вести