Периш: У ноћи нестанка Матеј звао суграђанку

ЗАГРЕБ: Ненад Периш отац несталог Сплићанина у Београду, потврдио је да је девојка из Сплита, иначе, организатор дочека нове године у српској престоници, његов син контактирао у ноћи нестанка, али да је то био пропуштен позив.
1
Фото: Танјуг/видео архива/Ненад Периш

Матејев отац каже да је случајно срео ту девојку у Београду и да је с њом кратко разговарао.

Каже да је имала пропуштени позив од Матеја у ноћи његовог нестанка, али да је то било пре него је сигнал његовог мобилног угашен.

"Она ми је рекла да је те вечери Матеј покушао да ступи с њом у контакт јер је видела да има пропуштен позив. Наиме, ја сам њу срео на улици испред седишта београдске полиције пре десетак дана. Био је то случајан сусрет и она ми је тада кратко рекла да се она и Матеј нису чули, али да је имала његов пропуштен позив. Али, то је било пре 23 сата када је он био спојен на WiFI мрежу и кад је била забележена његова последња активност на WhatsAppu", рекао је Ненад Периш за загребачки Јутарњи лист.

Ненад Периш је рекао да поменута девојка дуго познаје Матеја, као и њен брат, који, како каже, није био део његовог друштва са којим је био у Београду.

"Вероватно је Матеј, с обзиром на то да је она била у Београду, покушао да ступи са њом да ступи у контакт", рекао је Ненад Периш.

EUR/RSD 117.5844
Најновије вести