Преминуо у ковид амбуланти ЗЦ Врање

ВРАЊЕ: Шездесетшестогодишњи Врањанац преминуо је јутрос око девет сати у ковид амбуланти у Врању, потврдио је Здравствени центар у Врању.
hitna, pixabay
Фото: pixabay.com, ilustracija

Медији су, наиме, раније данас пренели да је преминуо пацијент који је чекао на преглед у ковид амбуланти Антитуберкулозног диспанзера у Врању.Како је потврђено Новостима из више извора, човек је неколико пута рекао да му није добро и срушио се на под.

Дежурна докторка је пријавила случај полицији, која је изашла на место догађаја, а пацијенти су замољени да напусте зграду.

Здравствени центар у Врању је потврдио у саопштењу које су пренеи медији да је пацијент од 66 година примљен у среду око поднева у лошем општем стању у пратњи сина, те да је преминуо у ковид амбуланти.

"Дежурна екипа је одмах реаговала, прегледом су индиковане и предузете све потребне, неопходне дијагностичке процедуре у најкраћем могућем року. Нажалост и поред пружених здравствених услуга у складу са његовим општим здравственим стањем и уложеним напорима медицинског особља пацијент је преминуо у просторијама АТД ковид амбуланте", наведено је у саопштењу менаџмента ЗЦ Врање

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести